Herfstavonturen te voet en op de fiets

Het is weer herfst, de mooiste tijd van het jaar waarin de natuur haar weelderige kleurenpracht onthult. De bladeren aan bomen en struiken veranderen van groen naar schitterende tinten geel, oranje, rood en bruin. Bossen, parken en landschappen worden betoverende schilderijen van warme, levendige herfstkleuren. Het is het perfecte moment om samen te voet of op de fiets te genieten van het buitenleven.

Happen & Stappen in de Baronie

Ben je op zoek naar een unieke ervaring die de pracht van de natuur combineert met culinaire verwennerij? Met ons Happen & Stappen arrangement bieden we jou de perfecte gelegenheid om de Baronie te verkennen terwijl je je smaakpapillen verwent.

Happen & Trappen in de Baronie

Liever een dag lang fietsen door de prachtige Baronie en heerlijk eten en drinken? Ga dan voor een van onze Happen & Trappen arrangementen en ontdek Rondje Toerlezjoere. Laat je tussen het fietsen door verrassen door vijf restaurants en geniet samen van Bourgondisch Brabant!

Hou van ’t goeie leven

Je vindt ons in het groene hart tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois. Combineer het wandelen of fietsen met allerlei leuke uitstapjes in de buurt. Ga eens shoppen in Breda, bezoek het Natuurmuseum in Tilburg of ontdek de enclaves in België en passeer de grens meerdere keren. Geniet van een dagje Efteling of Beekse Bergen. In De Baronie is het allemaal dichtbij!

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Langer blijven in de Baronie?

Krijg je niet genoeg van de Baronie? Dan zijn deze arrangementen goed te combineren met een verblijf in de buurt. Kies je voor een knusse B&B of liever voor een luxe hotel? Bij onze gastvrije logeeradressen ben je van harte welkom. Fijne vakantie!