Laden Evenementen

Oosterhout Live

  zaterdag 1 juli 2023 t/m zondag 2 juli 2023
  14:00 - 00:00 uur
   Lukwelpark, Oosterhout

Oosterhout Live is een geweldig evenement dat jaarlijks in Oosterhout wordt gehouden. Het is een populair muziekfestival dat mensen uit de hele regio trekt. Het festival vindt plaats in een prachtige buiten locatie en biedt een geweldige sfeer voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.

Tijdens Oosterhout Live treden verschillende nationale en internationale artiesten op, die een breed scala aan muziekgenres vertegenwoordigen. Van pop en rock tot dance en hiphop, er is voor elk wat wils. Het podium is spectaculair opgezet met indrukwekkende licht- en geluidssystemen, wat bijdraagt ​​aan de energieke sfeer van het evenement.

Naast de geweldige muziek is er ook een scala aan heerlijk eten en drinken verkrijgbaar op het festivalterrein. Lokale foodtrucks en stands bieden smakelijke gerechten en verfrissende drankjes aan, zodat bezoekers kunnen genieten van een culinaire ervaring tijdens het luisteren naar hun favoriete muziek.

Oosterhout Live is niet alleen een muziekfestival, maar ook een sociale gelegenheid. Het brengt mensen samen en creëert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Vrienden en families kunnen samen genieten van de optredens, dansen en herinneringen creëren die ze nog lang zullen koesteren.

Het festival is goed georganiseerd en er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid en het comfort van de bezoekers. Er zijn voldoende faciliteiten zoals toiletten en EHBO-posten beschikbaar, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens het evenement.

Oosterhout Live is een hoogtepunt van het jaar voor de inwoners van Oosterhout en de omliggende regio. Het is een viering van muziek, vriendschap en plezier. Of je nu een fervent muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd, Oosterhout Live is zeker een evenement dat je niet wilt missen!

 

 

Lukwelpark
Bouwlingstraat 83, 4902 AH Oosterhout

 

 

 

di. 3 oktober 2023 t/m za. 25 mei 2024
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
di. 26 maart 2024 t/m do. 30 mei 2024
Cursus Blik op natuur- IVN Mark & Donge
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
za. 7 oktober 2023 t/m za. 22 juni 2024
Plus Etage in Baarle-Nassau