Laden Evenementen

IVN wandeling Reeshofbos in Tilburg

  zaterdag 28 oktober 2023
  10:00 - 12:00 uur
   IVN Wandeling Reeshofbos

Ga op zaterdag 28 oktober mee op pad in Tilburg. Het Reeshofbos is een prachtig natuurgebied in Tilburg en is de ideale plek voor een natuurwandeling. Het IVN organiseert regelmatig wandelingen door het gebied, waarbij je onder begeleiding van een ervaren gids de bijzondere flora en fauna van het Reeshofbos kunt ontdekken.

Tijdens de wandeling vertelt de gids je alles over de geschiedenis van het Reeshofbos en wijst hij je op de verschillende planten en dieren die hier voorkomen. Het gebied is rijk aan verschillende soorten bomen, zoals eiken, beuken en berken, en is de thuisbasis van verschillende diersoorten zoals spechten, reeën en diverse vogelsoorten.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is een ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur. Tijdens de wandeling kom je langs prachtige plekjes in het bos en kun je genieten van de rust en stilte van de natuur.

Als je geïnteresseerd bent in de natuur en graag meer wilt leren over de flora en fauna van het Reeshofbos, dan is de IVN wandeling zeker een aanrader. Het is een leuke en leerzame activiteit voor het hele gezin en een mooie manier om te genieten van de prachtige natuur dichtbij huis.

 

IVN Wandeling Reeshofbos
Reeshofpark
Reeshofdijk Donkpad, Tilburg

 

 

IVN wandeling Reeshofbos

di. 3 oktober 2023 t/m za. 25 mei 2024
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
za. 7 oktober 2023 t/m za. 22 juni 2024
Plus Etage in Baarle-Nassau
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
di. 26 maart 2024 t/m do. 30 mei 2024
Cursus Blik op natuur- IVN Mark & Donge