Laden Evenementen

IVN Natuurwandeling De Regte Heide

  zondag 27 augustus 2023
  10:00 - 12:00 uur
   Parkeerplaats Riels Hoefke, Het Hoefke, Riel

Het IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) organiseert regelmatig natuurwandelingen, waaronder een wandeling door de Regte Heide. De Regte Heide is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn heidevelden, bossen en vennen. Tijdens de wandeling ontdek je de diverse flora en fauna die in het gebied te vinden zijn.

De wandeling begint bij de ingang van het natuurgebied en wordt geleid door een ervaren gids van het IVN. De gids vertelt je tijdens de wandeling alles over de geschiedenis van de Regte Heide en de bijzondere planten en dieren die hier leven. Ook wijst de gids je op verschillende diersoorten die in het gebied voorkomen, zoals reeën, vossen en diverse vogelsoorten.

Tijdens de wandeling is er ook voldoende tijd om te genieten van de prachtige omgeving en om foto’s te maken van de heidevelden en vennen. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Het is een ideale manier om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van de natuur.

Kortom, de IVN natuurwandeling door de Regte Heide is een unieke ervaring die je niet mag missen. Het is een prachtige manier om de natuur dichtbij huis te ontdekken en om meer te leren over de bijzondere geschiedenis en flora en fauna van dit mooie natuurgebied.

 

IVN Natuurwandeling Regte Heide
Parkeerplaats Het Hoefke, Riel

 

 

IVN Natuurwandeling Regte Heide

vr. 14 juni 2024 t/m za. 15 juni 2024
Beach-voetvolleybal weekend in Ulicoten
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
za. 7 oktober 2023 t/m za. 22 juni 2024
Plus Etage in Baarle-Nassau
vr. 14 juni 2024 t/m zo. 16 juni 2024
Nationale Archeologiedagen