Laden Evenementen

DJ’s in actie voor Gilze-Rijen

  zaterdag 15 januari 2022
  20:00 - 23:30 uur
   Studio Molenwiek Molenschot

De Dj’s in actie gaan iets leuks doen! Ze gaan iets doen voor een club, vereniging, horecagelegenheid, stichting of elk willekeurig goed doel, binnen de gemeente Gilze en Rijen. Op 15 januari om 20.00 uur, gaan ze met zoveel mogelijk DJ’s uit Gilze en Rijen een 24-uurs radio-uitzending maken vanuit de Studio Molenwiek in Molenschot.

Voor 24 uur lang zijn ze geen concurrenten, maar slaan ze de handen ineen, om een club, vereniging, stichting of bedrijf een extra steuntje te bieden in deze tijd. Al sinds maart staan zij met zijn allen stil, nu komen ze in actie, voor Gilze en Rijen!

In deze 24 uur en in de tijd hiervoor, mag je nummers bij ze aanvragen, welke zij voor je zullen gaan draaien. Uiteraard vragen zij hiervoor een donatie, welke in zijn geheel ten goede zal komen aan het doel van jouw eigen keuze.

Hoe werkt het?

Scan de QR-code, vul jouw eigen gekozen bedrag in. Laat in het berichtje zien voor welk muzieknummer je kiest (niet noodzakelijk) en wat het goede doel van jouw keuze is. Het bedrag wordt op een tussenrekening gestort van HalloGilzeRijen, de lokale omroep. Na 16 januari wordt ervoor gezorgd dat het gedoneerde geld ook op de goede plaats terecht komt. Mogen we op jouw steun rekenen? Dank je wel!

Studio Molenwiek
Schoolstraat 5, 5124 RM Molenschot

 

 

DJ's in actie

di. 3 oktober 2023 t/m za. 25 mei 2024
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
ma. 12 juni 2023 t/m zo. 31 december 2023
Leren golfen bij Golfpark Weilenseind in Gilze
zo. 26 maart 2023 t/m di. 2 januari 2024
Instaprondleiding bij Museum de Looierij in Dongen