Laden Evenementen

Binnenstebuiten, open huis expositie bij De Nieuwkomers

  zaterdag 14 mei 2022 t/m zondag 15 mei 2022
  11:00 - 18:00 uur
   De Nieuwkomers

De Nieuwkomers, is een kunstcollectief gevestigd in het buitengebied van Chaam (Noord-Brabant). Als collectief proberen zij samen met anderen vorm te geven aan alternatieve manieren van leven. Dit doen ze met kunstenaars maar ook met ecologen, economen, beleidsmakers, kinderen, filosofen, dromers en andere geïnteresseerden. Op 14 en 15 mei organiseren zij een open huis expositie rondom het thema ‘kunst en natuur’. Bij deze willen ze je daar van harte voor uitnodigen. Er zal van alles te zien, te doen, te horen en te proeven zijn. Houd vooral de Instagram of website in de gaten voor de laatste updates.

Te zien en te doen
Middels deze expositie zullen ze zich als collectief voorstellen aan de omgeving. Er zal werk te zien zijn van hun zelf maar ook van de kunstenaars waarmee ze in de afgelopen twee jaar hebben samen gewerkt. Daarnaast zullen er lokale lekkernijen te proeven zijn en kun je luisteren naar inspirerende gesprekken tijdens de opnames van onze ‘PotKas’. Ook kun je zelf aan de slag want er zullen verschillende culturele activiteiten worden georganiseerd.

De officiële opening is op zaterdag 14 mei om 16:00 uur en de kosten is een vrijwillige bijdrage. Contact via: de[email protected]. Ze hopen je te ontmoeten op 14 en 15 mei!

Hartelijke groet,

De Nieuwkomers

Bente de Bruin, Zoë Sluijs en Joy Heijnen

 

 

De Nieuwkomers
Baarleseweg 52A, Chaam.

 

 

 

zo. 26 maart 2023 t/m do. 24 augustus 2023
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
za. 1 april 2023 t/m za. 28 oktober 2023
Seizoenopening IJzertijdboerderij in Dongen
zo. 26 maart 2023 t/m di. 2 januari 2024
Instaprondleiding bij Museum de Looierij in Dongen