Laden Evenementen

Bernardusoctaaf 20 t/m 27 augustus in Ulicoten

  zaterdag 20 augustus 2022 t/m zaterdag 27 augustus 2022
  19:00 - 19:00 uur
   H.Bernarduskerk, Dorpsstraat 44, Ulicoten

Van 20 t/m 27 augustus  is het jaarlijkse Bernardusoctaaf in Ulicoten.

Nieuw is op woensdagmiddag 24 augustus om 14.00 uur een presentatie over de patroon van de parochiekern Ulicoten, de H. Bernardus, die gehouden zal worden door Antoon van Tuijl van Heemkundekring Amalia van Solms. Na afloop is er koffie en thee voor alle aanwezigen om elkaar te ontmoeten en gezellig na te praten. Iedereen is van harte welkom!

En op vrijdagavond 26 augustus om 19.00 uur is er i.s.m. het Sint Bernarduskoor uit Ulicoten een benefietconcert voor Oekraïne dat geopend zal worden door burgemeester Marion de Hoon-Veelenturf.

De toegang tot de Bernarduskerk in Ulicoten is gratis, maar via de collecte kun je een bijdrage geven voor Oekraïne.

Zet de datum in je agenda, want het belooft een zeer afwisselend en bijzonder concert te worden. O.a. optredens van: Brassband Ulicoten o.l.v. Jeroen Corneillie, Sint Bernarduskoor Ulicoten, St. Ceciliakoor Baarle-Nassau, beide o.l.v. Danny Pals, organisten Olga de Kort en Jan Klerkx (tevens accordeonist), solisten Olga Prosolenko (afkomstig uit Oekraïne), Juliette Moeyersoms-Smit, Christoph Alferink en Jacqueline van der Kaa-Swolfs, solo en duo’s, Lier-ensemble Breda, Gospel/popkoor All4You o.l.v. Jan Marie Wouters.

Voor iedereen is er ook gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie en/of thee. Kortom: Noteer de datum en kom luisteren naar al deze enthousiaste muzikanten, zangers en zangeressen en geniet nog eens van de mooie akoestiek in de Bernarduskerk in Ulicoten.

Bekijk het volledige programma hier.

 

Bernarduskerk Ulicoten
Dorpsstraat 44, 5113 TE Ulicoten

 

Bernardusoctaaf in Ulicoten

di. 3 oktober 2023 t/m za. 25 mei 2024
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
ma. 12 juni 2023 t/m zo. 31 december 2023
Leren golfen bij Golfpark Weilenseind in Gilze
zo. 26 maart 2023 t/m di. 2 januari 2024
Instaprondleiding bij Museum de Looierij in Dongen