Laden Evenementen

Anna Concert met The Singing Circle voor Oekraïners en belangstellenden

  vrijdag 10 juni 2022
  20:00 - 23:00 uur
   Sint-Annakerk, Kapelstraat 1, Molenschot

De Annaconcerten gaan weer van start in Molenschot. Op 10 juni om 20.15 bijt “The Singing Circle Koorgroep” o.l.v. Paulien Ongering het spits af. Deze koorgroep zingt meerstemmige volksmuziek uit diverse culturen. Op het repertoire van dit concert staan liederen uit Noord- en Oost-Europa, onder andere uit Oekraïne. Eerder dit jaar zorgden deze harmonieuze stemmen voor kippenvel op de armen en biggelende tranen over de wangen bij het publiek, maar gelukkig ook voor vrolijkheid waarbij niemand stil kon blijven zitten. Voor deze gelegenheid worden zij begeleid door Niek van Uden-Luteijn (accordeon), Leontien Akkerman (viool) en Toon Oomen (slagwerk).

De vluchtelingen uit Oekraïne, die momenteel verblijven in de gemeente Gilze-Rijen en omgeving willen wij speciaal van harte uitnodigen voor deze avond. Wij hopen hen een sfeervolle muziekavond aan te bieden. Zij hebben samen met hun eventuele gastgezinnen gratis toegang tot dit concert in tegenstelling tot andere belangstellenden. Via hun contactpersoon van de Gemeente Gilze-Rijen ontvangen de Oekraïners ook nog een uitnodiging.

Vanwege het groot aantal te verwachten bezoekers vindt dit eerste concert plaats in de Annakerk. De andere 2 concerten van dit jaar zijn in de intieme Annakapel; op donderdag 7 juli met “Eef en Sjors” en op donderdag 11 augustus met “Les Trois”.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij “Lunchroom De Tussenstop”, Schoolstraat 3 in Molenschot of aan de deur voor aanvang van het concert.

Sint Annakerk 
Kapelstraat 1, 5124 RL Molenschot

Sint Annaconcert

za. 18 mei 2024 t/m zo. 2 juni 2024
Expositie: Annemie Jaspers
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
za. 7 oktober 2023 t/m za. 22 juni 2024
Plus Etage in Baarle-Nassau
di. 26 maart 2024 t/m do. 30 mei 2024
Cursus Blik op natuur- IVN Mark & Donge