Laden Evenementen

Anna Concert met The Singing Circle voor Oekraïners en belangstellenden

  vrijdag 10 juni 2022
  20:00 - 23:00 uur
   Sint-Annakerk, Kapelstraat 1, Molenschot

De Annaconcerten gaan weer van start in Molenschot. Op 10 juni om 20.15 bijt “The Singing Circle Koorgroep” o.l.v. Paulien Ongering het spits af. Deze koorgroep zingt meerstemmige volksmuziek uit diverse culturen. Op het repertoire van dit concert staan liederen uit Noord- en Oost-Europa, onder andere uit Oekraïne. Eerder dit jaar zorgden deze harmonieuze stemmen voor kippenvel op de armen en biggelende tranen over de wangen bij het publiek, maar gelukkig ook voor vrolijkheid waarbij niemand stil kon blijven zitten. Voor deze gelegenheid worden zij begeleid door Niek van Uden-Luteijn (accordeon), Leontien Akkerman (viool) en Toon Oomen (slagwerk).

De vluchtelingen uit Oekraïne, die momenteel verblijven in de gemeente Gilze-Rijen en omgeving willen wij speciaal van harte uitnodigen voor deze avond. Wij hopen hen een sfeervolle muziekavond aan te bieden. Zij hebben samen met hun eventuele gastgezinnen gratis toegang tot dit concert in tegenstelling tot andere belangstellenden. Via hun contactpersoon van de Gemeente Gilze-Rijen ontvangen de Oekraïners ook nog een uitnodiging.

Vanwege het groot aantal te verwachten bezoekers vindt dit eerste concert plaats in de Annakerk. De andere 2 concerten van dit jaar zijn in de intieme Annakapel; op donderdag 7 juli met “Eef en Sjors” en op donderdag 11 augustus met “Les Trois”.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij “Lunchroom De Tussenstop”, Schoolstraat 3 in Molenschot of aan de deur voor aanvang van het concert.

Sint Annakerk 
Kapelstraat 1, 5124 RL Molenschot

Sint Annaconcert

wo. 26 oktober 2022 t/m za. 10 december 2022
Chaam in ’t Groen
do. 24 november 2022 t/m zo. 27 november 2022
Warandeloop Tilburg
ma. 12 september 2022 t/m zo. 31 december 2023
Tentoonstelling: Leer van Leer- Heemkundekring Molenheide in Gilze
di. 20 september 2022 t/m vr. 2 december 2022
Cursus Blik op natuur- IVN Mark & Donge