Laden Evenementen

Alphen aan de Mart

  zondag 2 juli 2023
  10:00 - 21:00 uur
   Willibrordplein, Alphen NB

Zondag 2 juli staat alweer de zesde editie van Alphen aan de Mart op de agenda!

Het evenement Alphen aan de Mart op het Willibrordplein is een dorpsfeest tijdens de jaarmarkt. Voor de zesde keer zal de eerste zondag van juli het plein in Alphen omgetoverd worden naar een feest voor jong en oud!

De dag zal in de ochtend rond de klok van 10 uur beginnen waarbij iedereen welkom is op het grote terras. De schoolband van De La Salle is al druk aan het repeteren voor een geweldige show!

In de middag zullen maar liefst drie bands het podium op het Willibrordplein betreden. Grey Six zal het middagprogramma starten waarna The Golden EarThing het muzikale stokje van ze overneemt. Tussen de bands door zal Boa Sorte hun opwachting maken, zodat het je zelfs in de pauze niet aan muziek hoeft te ontbreken. Anaerobic zal het feest dit jaar afsluiten, waardoor ook de echte rock- en metalliefhebbers aan hun trekken komen. Deze bands zullen er alles aan doen om het hele plein te laten springen!

Uiteraard is aan de inwendige mens gedacht met een hapje en een drankje. Zo zullen er lekkere BBQ specialiteiten verkrijgbaar zijn waarbij ook de kinderen niet vergeten worden. Daarnaast kun je wederom genieten van de verschillende Alphense speciaal bieren van Brouwerij Boslust.

De kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek die weer ingericht wordt met vele leuke spellen en een springkussen! Dit jaar zijn ook de Kids-kaarten weer verkrijgbaar.

Dit feestelijke evenement wordt georganiseerd door het Bouwers Collectief, Scouting Stanislaskostka Alphen & Stichting Promotie Alphen. Dit zijn drie verenigingen/stichtingen uit Alphen. De opbrengsten van deze dag zullen dus terug de gemeenschap in gaan!

Voor jong en oud, Alphen aan de Mart op zondag 2 juli! Jou zien we toch ook?

 

Willibrordplein
5131 Alphen

 

Alphen aan de Mart
di. 26 maart 2024 t/m do. 30 mei 2024
Cursus Blik op natuur- IVN Mark & Donge
di. 3 oktober 2023 t/m za. 25 mei 2024
Streekcinema Den Heuvel in Alphen
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
za. 7 oktober 2023 t/m za. 22 juni 2024
Plus Etage in Baarle-Nassau