Laden Evenementen

XXL Vlooienmarkt bij het Willem II stadion in Tilburg

  zondag 10 juli 2022
  10:00 - 17:00 uur
   Willem II Stadion

Deze supergrote vlooienmarkt zal worden gehouden op op zondag 10 juli bij het Willem II Stadion in Tilburg. Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben al last van de zomer kriebels en zij hebben  thuis een grote schoonmaak gehouden. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt. Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen DUMP-PRIJZEN.

Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt! Tussen het neuzen door kun je lekker even uitblazen en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10-17 uur en de entree bedraagt 3.00 Euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang.

Kortom er valt genoeg te beleven, je bent er van harte welkom. Je zal er ogen en tijd te kort komen! Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor nadere informatie : 0161-456291

 

 

Willem II Stadion 
Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg (aan Ringbaan – Zuid )

 

XXL Vlooienmarkt