Doorzicht - Vergaderlocatie

Inspiratieruimte
Door de flexibel in te delen ruimte van 160 m2 kunnen we volledig inspelen op uw wensen. In de vergaderopstelling biedt de Inspiratieruimte al plaats van 2 tot ongeveer 30 personen, terwijl u hier ook tot wel 80 personen terecht kunt als u voor de theateropstelling kiest. Klein of juist een groot gezelschap, de ruimte biedt altijd comfort en voelt als thuis aan. Wanneer u gebruik maakt van onze loungebanken op het terras, andere opstellingen of statafels, is er zelfs nog meer mogelijk. Al onze ruimtes en ook de landschapstuin beschikken over een glasvezelverbinding met maar liefst 1.000 MB via WIFI.

Breakout-room OutdoorZ
Wilt u uw lunch, diner of borrel in een aparte sfeervolle ruimte gebruiken? Heeft u behoefte aan een breakout room om in aparte groepen te brainstormen? OutdoorZ is een extra ruimte van 50m2 die gekoppeld is aan de Inspiratieruimte. Bij gezelschappen vanaf 30 personen is het gebruik van OutdoorZ bij de prijs van de Inspiratieruimte inbegrepen en staat deze continu tot uw beschikking.
Bij kleinere groepen is OutdoorZ naast de Inspiratieruimte te reserveren.
Wanneer u geen gebruik wilt maken van de Inspiratieruimte, maar enkel OutdoorZ apart wilt huren, dan kunt u in het weekend terecht.

Breakout-room Slowtelkamer
Naast OutdoorZ kunt u ook gebruik maken van onze Slowtelkamer. Deze is op enkele tientallen meters verderop op ons terrein prachtig in de natuur gelegen. Deze hotelkamer op het platteland kan als breakoutroom worden ingericht, zodat u met 6 personen hierin kunt brainstormen of vergaderen, op basis van beschikbaarheid.

Breakout-room #Atelier18
Naast OutdoorZ en de Slowtelkamer kun u ook gebruik maken van ons #Atelier18. Dit gastenverblijf is op een paar meter afstand van de inspiratieruimte en OutdoorZ gelegen en is goed als breakout-room te gebruiken. U kunt hierin met 6 personen terecht om te brainstormen of te vergaderen, op basis van beschikbaarheid.

Doorzicht
Meerleseweg 18
4861 NB Chaam
t 085-029 09 58

www.doorzicht.nu