De Huyskamer - Vergaderlocatie

Uniek in de regio is onze interactieve meetingroom ‘De Spreekkamer’. Genoemd naar de spreekkamer van de nonnen die zich vanaf de jaren ’60 in ons pand bevond.

Onze ‘Spreekkamer’ is uitgerust met een hypermodern fullservice smartboard waarmee ook je collega’s op afstand de meeting realtime bij kunnen wonen. Bovendien worden alle gemaakte aantekeningen digitaal opgeslagen. Na de meeting kunnen deze makkelijk naar de collega’s worden gemaild. Zo krijgt iedere deelnemer een goed overzicht van de gemaakte afspraken en aantekeningen. Door efficiënt te vergaderen worden er kosten en tijd bespaard.

Voor bedrijven in de regio Tilburg en Breda is onze meetingroom een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Daarbij genieten zij van de fraaie ligging, midden in de dorpskern van Gilze, met een heerlijk groen en bosrijk uitzicht in onze achtertuyn. Ideaal voor een informele borrel na uw meeting.

Voor ons is het vanzelfsprekend om u als zakelijke gast in de watten te leggen. Met liefde en plezier nemen we al uw praktische beslommeringen uit handen. Zo kunt u zich focussen op uw werk, bijeenkomst of vergadering.

De Huyskamer Gilze
Bisschop de Vetplein 9
5126 CA Gilze
t 0161 78 54 61
[email protected]
www.dehuyskamergilze.nl
facebook.com