Jacobushoeve

Dit ambachtelijke en op traditionele Italiaanse wijze gemaakte roomijs wordt op de volgende wijze gemaakt
1. Verse biologische koemelk
2. Pasteuriseren tot 85 °C
3. Ingrediënten toevoegen, zoals chocolade
4. Een sprankeltje liefde
5. IJs draaien tot -12 °C
6. Smakelijk eten!

In de ijsvitrine vind je zeven overheerlijke smaken ijs die wekelijks vers worden gemaakt. Naast roomijs maken ze ook sorbetijs op basis van vers fruit (zonder melk). Al het fruit voor in het sorbetijs komt van boer Peeters uit Rijen. Dit familiebedrijf teelt aardbeien in de volle grond en verkoopt groente en fruit aan huis.

Een communie, kinderfeestje, BBQ of een feestje? Op zoek naar een heerlijk nagerecht? Jacobushoeve heeft prachtige ijsbakken te huur. Je kunt zelf de smaken bepalen en je mag zelf het ijs scheppen.

Jacobushoeve
Steenovensebaan 29
4849 RD Dorst
06 10881409
w www.jacobushoeve.com