Fish & meat market: grillen op houtskool

Gedurende de zomer (t/m september)‘hebben we iedere zondagavond ons nieuwe concept: ‘ FISH & MEAT MARKET ‘: barbecueën op onze professionele houtskool grills op het achterterras met schitterend uitzicht over het meer! De heerlijkste vlees- en visspecialiteiten zullen onze ‘grill masters’ voor u bereiden. In wisselende samenstelling moet u dan bijvoorbeeld denken aan: rundersteaks, Australian beef, zalm, zwaardvis, huisgemaakte spareribs, gamba’s, tiger prawns, sappige 100% beef hamburgers en diverse andere specialties…. E.e.a. natuurlijk vergezeld van frisse salades, stokbrood, diverse sauzen en hors d’oeuvres. U geeft de beredingswijze van het rundsvlees aan en wordt aan tafel bediend. Voor de fijnproevers zijn op de fish & meat market tegen een klein supplement, ook exclusieve specialiteiten zoals verse kreeft of Tomahawk steaks te krijgen!

Alle zondagavonden t/m september*
Aanvang:  17.30 of 18.00 of 18.30 of 19.00 (graag bij reservering uw voorkeurstijd opgeven)
Vooraf reserveren noodzakelijk / T: 0161-454951

Volwassenen: € 29,95
kinderen 4-12: € 14,95 (kinderen krijgen tevens een kinderijsje)

*mocht het nu onverhoopt slecht weer zijn, dan bieden wij u in plaats van de bbq een passend, mooi 3-gangenmenu in ons restaurant. 

Tip: Deze fish & meat grill-avond kunt u ook boeken in de vorm van een zeer aantrekkelijk arrangement mét overnachting.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze
0161 454 951

hotelgilzetilburg.nl