Groeituin Floralia

Heden
Siertuin Den Overkaent is in handen van de gemeente Gilze en Rijen en is nu ook een Groeituin. In de Groeituin werkt de gemeente samen met verschillende ondernemers, scholen en instellingen om een aantal doelen te bereiken. Zoals educatie aan kinderen van de lokale basisscholen, werknemersvaardigheden opdoen, toewerken naar een betaalde baan of een dagbestedingsplaats.

Verleden
Gilzenaar Henk Goeijers begon in 1994 met de aanleg van de siertuin. Henk gaf de tuin vorm met siergrassen, mooie waterpartijen en veel verschillende soorten vaste planten. Om de siertuin ook in de toekomst te houden, heeft Henk de siertuin overdragen aan de gemeente. Combineer een bezoek aan deze tuin met een wandeling langs het naastgelegen Water aan de Warande en spot de vele watervogels.

Openingstijden
Iedere maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur is de siertuin open. Tijdens de vakantieperiode is de siertuin gesloten.
De toegang is gratis.

 

Meer informatie:

Groeituin Floralia
Strijp 31, 5126 WS Gilze
w www.gilzerijen.nl/siertuin

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Groei(nieuws)brief. Je ontvangt dan vier keer per jaar interessante informatie over de Groeituin.

 

Ik ontvang graag de nieuwsbrief