Escape Room Rijen

Operatie Enigma

Als koeriers voor het verzet in de 2e wereldoorlog is jullie post onder ogen gekomen waaruit valt af te leiden dat de Duitsers binnen anderhalf uur een inval willen doen op het onderduikadres van jullie kameraden. Dit willen jullie uiteraard zo snel mogelijk aan de rest van jullie verzetsgroep laten weten. Ga op zoek naar de onderdelen van de code, vindt waar je de code moet ontcijferen en sein een waarschuwing door naar jullie bondgenoten. Succes!

V2 – Rocket Science

De Duitsers hebben over een uur een aanval gepland met een V2-raket. Vanuit Gilze-Rijen willen ze Londen gaan bombarderen. Als deze raket wordt afgevuurd, zal een wijk met zo’n 5000 inwoners worden getroffen.

Jullie zijn als verzetsstrijders opgepakt en zitten momenteel in een cel op vliegbasis Gilze-Rijen, in afwachting van deportatie. Jullie taak is om binnen het uur de lancering te voorkomen. Dit doen jullie door het instellen van de ontmantelingscode in de kamer van de commandant van de Luftwaffe. Succes!

Beide kamers zijn te spelen voor 2 tot en met 8 personen van 16 jaar of ouder. Het zijn allebei 5-sterren kamers, wat inhoudt dat ze erg moeilijk zijn.

Camping d’n Mastendol
Oosterhoutseweg 7-13
5121 RE Rijen
0161 222 664

www.escaperoomrijen.nl