Beleef het in de Baronie!

In de Baronie hoef je je zeker niet te vervelen, er is hier van alles te doen en te beleven voor het hele gezin! Samen geniet je van de mooiste uitjes in deze veelzijdige streek, geen dag is hetzelfde. Bezoek de leukste activiteiten en bijzondere evenementen die hier worden georganiseerd. Check onze evenementenkalender voor het actuele overzicht.

Juich de wielrenners toe tijdens De Acht van Chaam – 26 en 27 juli

Al meer dan 80 jaar is De Acht van Chaam een iconisch wielerevenement dat bekendstaat om zijn spannende races, enthousiaste menigte en bruisende sfeer. Geniet deze dag van entertainment met livemuziek, attracties voor kinderen, kraampjes met eten en drinken en nog veel meer. De levendige sfeer en het enthousiasme van het publiek maken dit evenement tot een unieke ervaring voor het hele gezin!

Sint Anneke, Annafeesten en Jaarmarkt Molenschot – 28 t/m 31 juli

De viering van Sint Anneke vindt ieder jaar plaats op de feestdag van Sint Anna (26 juli). Deze traditie brengt iedereen samen voor een weekend vol plezier en vreugde in dit gezellige dorp. Duik in de rijke geschiedenis van Molenschot en geniet van dit feestweekend. Van kermisattracties tot marktkramen met ambachtelijke producten en lokale lekkernijen, traditionele dans -en muziekoptredens, er is voor ieder wat wils. Veel plezier!

Jaarmarkt d’n Mastendol – zondag 31 juli

Wandel langs de kleurrijke kraampjes en ontdek een breed scala aan ambachtelijke producten, vers fruit en groenten, bloemen, kleding en andere unieke items. Geniet van live muziekoptredens, traditionele dansen en straatartiesten die voor een gezellige sfeer zorgen. Speciaal voor de kinderen zijn er allerlei attracties, spelletjes en spannende activiteiten georganiseerd. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van Brabantse gezelligheid, er samen op uit gaan.”

Proef de Baronie

In de Baronie houden we van ’t goeie leven. Van een lekker hapje en drankje op een gezellig terras. Geniet bij onze lokale gastvrije horecagelegenheden van (h)eerlijke, verse streekproducten en proef de streek. Eet en drink smakelijk!

Langer blijven in de Baronie?

Heb je het naar je zin en wil je langer genieten in deze prachtige streek? Verblijf dan bij een van onze logeeradressen in de buurt. Fijne zomervakantie!