Cittaslow Dag op zondag 9 juli in de gemeente Alphen-Chaam

Cittaslow supporters organiseren op zondag 9 juli samen met de gemeente Alphen-Chaam en Toerisme De Baronie, een Cittaslow Dag. Kom op deze dag ontdekken wat voor moois Alphen-Chaam te bieden heeft. Ontmoet je dorpsgenoten, geniet van (h)eerlijke streekproducten breng een bezoek aan de markt bij De Leeuwerik in Galder. Of pak de fiets en ontdek de bedrijven van de Cittaslow supporters die deze dag speciaal open zijn.

Fietsroute langs locaties met activiteiten naar de markt
Er is een fietsroute samengesteld langs de locaties met activiteiten naar de markt in Galder. De route is te vinden in de app Sporenzoeker samen met meerdere routes in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens! Deze app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Handig met je mobiel in telefoonhouder op de fiets! En verder is de folder met de route verkrijgbaar bij de deelnemers. Liever de folder downloaden en uitprinten? Dat kan natuurlijk ook. Veel fietsplezier!

 

Cittaslow Dag

 

 


Sporenzoeker App

Download de app Sporenzoeker en ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens op je mobiel. Deze app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Heb je een op- of aanmerking over de app voor ons? Laat het ons weten via [email protected]. Veel wandel- en fietsplezier!