Boswachterij Dorst vanuit ’t Vermaeck Rijen – 12,3 km

Van de routemakers van Wandelgids Brabant
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling wandelt u eerst door een mooi bos en dan volgt u even een fietspad langs de weg (Verbindingsstuk). Dan duikt u opnieuw de bossen in en struint u geruime tijd door prachtige natuur met heide en mooie vijvers. Bij een kunstwerk buigt u terug en loopt u aan de andere kant terug langs de vijvers. Het laatste stuk gaat weer over leuke bospaadjes. In het natuurgebied staan twee zitbanken voor een pauze. De route is gemakkelijk in te korten bij de vijvers. Aan het einde is een fijn terras.

Café-Eeterij `t Vermaeck is gezellig café, waar u in een sfeervolle ambiance gezellig een aperitief kunt nemen voordat u aan tafel gaat of gezellig kunt borrelen. Een sfeervolle eeterij, waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid met dagverse producten.

Bij Café-Eeterij `t Vermaeck start deze wandeling nr. 1737 van Wandelgids Brabant. Alle wandelaars zijn van harte welkom!

Op pad met de sporenzoeker app
De route is te vinden op de Sporenzoeker app incl. het GPX-bestand. De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.

 

Café-Eeterij ’t Vermaeck
Rijksweg 115
5121 RD Rijen
t 0161 240 716
w hetvermaeck.nl

Openingstijden
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur.
Maandag gesloten.

 

Bekijk de wandeling op Wandelgids Brabant

 

Terug naar routes Wandelgids BrabantGeniet van de diashow