Boswachterij Dorst vanuit Smaak Lokaal Rijen – 10,7 km

Van de routemakers van Wandelgids Brabant
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling wandel je eerst een stuk door het dorp. Dan duik je de bossen in en struin je geruime tijd door prachtige natuur met heide en mooie vijvers. Bij een kunstwerk buig je terug en loop je aan de andere kant terug langs de vijvers.  Het laatste stuk gaat weer over leuke bospaadjes. In het natuurgebied staan 2 zitbanken voor een pauze. De route is gemakkelijk in te korten bij de vijvers.

Aan het eind is een fijn terras. Het begin en eind gaat door de bebouwde kom maar dat wordt zeker goedgemaakt door de prachtige horecazaak aan het eind.  Er zijn ook leuke spulletjes te koop.

Smaak Lokaal is een hippe zaak in het centrum van Rijen. De naam refereert naar de meerdere “lokalen” waarin ze de bezoeker welkom heten, maar ook naar de lokale partners waar ze mee samenwerken. Zij hebben dé nieuwe trend op lunchgebied. Je kunt zelf je lunch samenstellen om van alles wat te proeven. Uiteraard kun je ook een heerlijke tosti, salade, sandwich of uitsmijter bestellen.

Bij Smaak Lokaal starten diverse wandelingen van Wandelgids Brabant. Alle wandelaars zijn van harte welkom!

Op pad met de sporenzoeker app
De route is te vinden op de Sporenzoeker app incl. het GPX-bestand. De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.

 

Smaak Lokaal
Wilhelminaplein 26-29
5121 ES Rijen (Winkelcentrum De Laverije)
t 0161 22 68 37
e [email protected]
w smaakrijen.nl

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00-17.00u
De keuken sluit 30 minuten voor sluitingstijd.

 

Bekijk de wandeling op Wandelgids Brabant

 

Terug naar routes Wandelgids BrabantGeniet van de diashow