Algemene Ledenvergadering en foldermarkt

Op woensdag 20 maart organiseren we de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in Cultureel Centrum De Schakel. Ook deze keer is er voor de vergadering, tijdens de pauze en na afloop, weer een foldermarkt.

We kijken terug op 2023 en presenteren de plannen voor 2024. We praten je bij en zijn benieuwd naar jullie reacties. Daarbij is natuurlijk ruimte voor nieuwe ideeën. De ALV moet tenslotte het gevoerde beleid en het nieuwe jaarplan beoordelen.

Presentatie conclusies en aanbevelingen positioneringsonderzoek
In het najaar van 2023 zijn we gestart met een onderzoek naar de eigenheid en sterke kanten van ons gebied met als doel om ons nog beter te positioneren, zodat we meer bezoekers aantrekken. Nu het onderzoek van Thx.Agency is afgerond willen we jullie dat graag presenteren. Tenslotte heb jij als ondernemer hier profijt van!

Lees hier de agenda van de vergadering. Ons streven is om de vergadering rond 21.45 uur te beëindigen. Daarna is er volop ruimte om te struinen in de foldermarkt en om bij te praten bij de borrel.

Programma
19.00  uur      Inloop en koffie – foldermarkt
19.30 uur       Algemene Ledenvergadering – agenda
20.30 uur       Korte pauze
20.45 uur       Presentatie positioneringsonderzoek
21.45 uur        Foldermarkt en borrel

Lees meer over het aanbod van folders en kaarten en plaats je bestelling.


Cultureel Centrum De Schakel
Kerkstraat 104, 5126 GD Gilze

 

Aanmeldformulier ALV 20 maart 2024

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Bestelformulier brochure en folders

Download het bestelformulier, vul deze in en stuur het met de mail naar Carry [email protected]. Hier kun je ook terecht voor vragen en opmerkingen.