Lekker blijven genieten in de regio

In deze moeilijke tijd voor de horecaondernemers, zijn er verschillende creatieve oplossingen bedacht. Hieronder een overzicht van de alternatieve diensten die zij momenteel aanbieden. Zo kunnen we toch blijven genieten van heerlijke gerechten en helpen we de ondernemers deze lastige tijd door te komen. Support your locals!

ALPHEN

Restaurant Indonesia Bunga Mulati
Zoals gewoonlijk moet je hier zijn voor het afhalen van de heerlijkste Indonesische gerechten. Kijk op www.bungamelati.nl en op Facebook.

De Kloostertuin
Sinds kort kun je hier gourmetschotels en wijncadeaus online bestellen en afhalen/bezorgen. Voor meer informatie -> klik hier.
Volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

BAARLE-NASSAU

Brasserie Den Engel
Zowel afhalen als bezorgen. Voor meer informatie -> www.denengel-baarlenassau.nl en op Facebook.

CHAAM

Restaurant de Chaamse Hoeve
Het afhalen van heerlijke gerechten is nog steeds mogelijk en thuisbezorgen kan in overleg. Voor meer info zie www.chaamsehoeve.nl en op Facebook.

Het Smokkelstrand – Camping de Flaasbloem
Het sfeervolle restaurant van camping de Flaasbloem biedt ook e.e.a. aan dat afgehaald of bezorgd kan worden. Klik voor meer informatie hier en op Facebook.

’t Backhuys
Zin in een lekker frietje? Kom langs om af te halen. Voor meer info klik je hier en op Facebook.

Jo’s Ontbijt-lunch
Sinds kort kun je hier een lekker ontbijtje of lunch afhalen. Voor meer  info zie www.jo-ontbijt-lunch.nl  en op Facebook.

Brasserij Offcourse
De Take-Away is weer geopend om heerlijk thuis te kunnen blijven genieten. Voor meer info zie www.brasserij-offcourse.nl en op Facebook.

Huis Ten Bosch
Kom nu heerlijke pannenkoeken afhalen! Smullen maar. Voor meer info zie www.pannenkoekenhuistenbosch.nl/nl/ en op Facebook.

DONGEN

Den Hespel
Thuis uit eten? Met den Hespel thuisbox haal je de chef in huis! Voor meer informatie -> www.denhespel.nl en op Facebook.

DORST

Jacobushoeve
Jacobushoeve TO GO -> woensdag t/m zondag van 16.00-20.00u. Daarnaast is er een nieuwe streekwinkel open voor (h)eerlijke streekproducten! Voor meer informatie -> www.jacobushoeve.nl en op Facebook.

GALDER

Het Wapen van Galder
Ook in Galder heb je de mogelijkheid om te kunnen genieten van bijvoorbeeld een heerlijke winterse stamppot. Via de site kun je bestellen hetwapenvangalder.nl en blijf op de hoogte via Facebook.

GILZE

Samen in Gilze
Bestellingen via de website van Samen in Gilze kun je gewoon blijven plaatsen zoals voorheen, of telefonisch bestellen kan ook. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk, zodat je lekker thuis kunt blijven genieten van een heerlijke lunch. Volg het nieuws via -> www.facebook.com/sameningilze

Eetcafé Den Brooy
Met het ‘To Go & Delivery’ concept van Den Brooy kun je in deze tijd toch culinair genieten. Je kunt hier terecht voor heerlijke gerechten, die zijn af te halen en/of thuis te bezorgen. Voor meer informatie -> www.brooytogo.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/eetcafebrooy.

Irish Pub & Eetcafé The Banner
Met de Banner’s bezorgservice geniet je binnen Gilze nog steeds van de lekkere gerechten van dit eetcafé. Voor meer informatie -> www.irishpubthebanner.com en volg het nieuws via -> www.facebook.com/IrishPubTheBannerEetcafe.

De Hof van Gilze
Momenteel kun je hier heerlijke broodjes, salades, tosti’s, frietjes, snacks, borrelplanken en nacho’s op komen halen of laten bezorgen! Voor meer informatie -> www.dehofvangilze.nl en volg het nieuws via ->  en www.facebook.com/dehofvangilze.

De Huyskamer Gilze
Iedere week wordt er een wisselend heerlijk 3-gangen menu bezorgd aan huis! Hierbij kun je thuis het hoofdgerecht gemakkelijk zelf opwarmen volgens meegeleverde instructie. Ook hebben ze een online kookstudio gecreëerd. Er worden regelmatig heerlijke recepten geplaatst op hun YouTube kanaal en via Instagram. Voor meer informatie -> www.dehuyskamergilze.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/dehuyskamergilze.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Ken je Toekan To Go al? Heerlijke gerechten afhalen of bezorgen aan huis! Klik hier voor meer informatie en op Facebook

MOLENSCHOT

Café ’t Engeltje
Met het ‘Engeltje aan huis’ concept wordt het eten graag bij je thuis bezorgd. Voor meer informatie ->  www.engeltjemolenschot.wixsite.com/engeltjeaanhuis en volg het nieuws via -> www.facebook.com/Caf%C3%A9-t-Engeltje-276112152458518.

Herberg De Drie Linden
Keuzemenu bij u thuis met de vertrouwde smaken van Herberg de Drie Linden. In een handomdraai een restaurantwaardig menu, om er toch een beetje uit te zijn. Kijk voor meer informatie op www.3linden.nl en op Facebook 

RIJEN

Café – Eeterij ‘t Vermaeck
Zowel voor afhalen als bezorgen ben je hier aan het goede adres. Ook voor het bestellen van een lekkere borrelplank. Voor meer informatie -> www.hetvermaeck.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/vermaeckrijen.

Smaak Lokaal Rijen
Bekijk de uitgebreide kaart en laat je verwennen door een heerlijke lunch,voor zowel afhalen als bezorgen. Voor meer informatie -> www.smaakrijen.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/smaakrijen.

STRIJBEEK

Het Smokkelaartje
Ken je het ‘Koek & Zopie’  concept al? Geniet onderweg van bijvoorbeeld een heerlijke huisgemaakte apfelstrudel. Voor meer informatie -> www.hetsmokkelaartje.nl en op Facebook.

ULVENHOUT

Lunchroom De Uitdaging
Naast koffie en broodjes To Go, kun je ook alles in huis halen voor een gezellige borrelmiddag/avond voor thuis. Of wat dacht je van een heerlijke High-Tea voor thuis? Dat wordt gezellig genieten! Voor meer informatie -> www.deuitdaging.prinsheerlijk.nl en op Facebook.