Nu bezig

Tentoonstelling: Leer van Leer- Heemkundekring Molenheide in Gilze

Heemkundekring Molenheide Nieuwstraat 22, Gilze

Een nieuwe tentoonstelling bij Heemkring Molenheide, 'Leer van leer'. Met Gilze en (vooral) Rijen als echte leerlooiersdorpen is er met deze expositie veel te vertellen en te laten zien. Wil jij weten hoe het werk van een schoenenmaker er vroeger uitzag? Kom dan gerust langs.

Instaprondleiding bij Museum de Looierij in Dongen

Museum De Looierij, Kerkstraat 33, Dongen

Regelmatig organiseert museum de Looierij instaprondleidingen. Een enthousiaste gids neemt je mee door het museum en je krijgt alles te horen over de tijd van het ambachtelijk looien, ooit een wezenlijk onderdeel van de Dongense samenleving. Lijkt het je interessant? Meld je dan aan!

Kunstmanifestatie: De h3h biënnale

Monnikendreef Monnikendreef 3, Oosterhout

De bijzondere kunstmanifestatie: de h3h biënnale vindt plaats in Oosterhout van 3 juni tot en met 16 juli. Het is de enige plek in Nederland waar nog een combinatie van drie actieve kloosters bestaat!

Expositie 9Art in Steenfabriek Gilze

De Steenfabriek, Gilze

Ben je een kunstliefhebber? Kom dan van 11 tot en met 25 juni naar de 9ART Expositie in de Steenfabriek in Gilze. Acht professionele en bevlogen kunstschilders tonen hun diverse en inspirerende kunstwerken. Een bezoek aan deze expositie is dan ook zeker de moeite waard!

Zondagswandelingen Merksplas-Kolonie

Bezoekerscentrum Kolonie Kapelstraat, Merksplas

Ontdek Merksplas-Kolonie onder leiding van gepassioneerde gidsen. Op elke 2e zondag van de maand lopen we het 'Vagebondjespad' en op elke 4e zondag van de maand kun je meewandelen met de 'Wandeling Kolonie 5-7'. Wandel gezellig mee!

Rondleidingen Sint-Catharinadal in Oosterhout

Sint-Catharinadal, Oosterhout Kloosterdreef 3, Oosterhout

Ben je benieuwd naar hoe dit historische klooster er van binnen uit ziet en hoe het er in z'n werking gaat? Kom en ontdek de serene pracht van Sint Catharinadal tijdens een unieke rondleiding. Dit moet je gezien hebben!

Leren golfen bij Golfpark Weilenseind in Gilze

Golfpark Weilenseind Alphenseweg 14a, Gilze

Altijd al wel eens willen leren golfen? Ontdek de golfsport bij Golfpark Weilenseind in Gilze met in de maand juni een leuke actie!

Kermis in Baarle-Nassau

St. Annaplein, Baarle-Nassau

Van zaterdag 10 juni tot en met dinsdag 13 juni is het kermis in Baarle-Nassau op het St. Annaplein. Tijdens de kermis is er ook weer feest op de Loswal […]

Annaconcerten Molenschot

Sint Anna kerk, Molenschot Kapelstraat 1, Molenschot

De Annaconcerten komen er weer aan! Met maar liefst drie mooie optreden in de Anna Kapel van Molenschot. Met wie kom jij genieten op deze bijzondere locatie? Zorg dat je niets mist!