Hele dag
Nu bezig

Tentoonstelling: Leer van Leer- Heemkundekring Molenheide in Gilze

Heemkundekring Molenheide Nieuwstraat 22, Gilze

Een nieuwe tentoonstelling bij Heemkring Molenheide, 'Leer van leer'. Met Gilze en (vooral) Rijen als echte leerlooiersdorpen is er met deze expositie veel te vertellen en te laten zien. Wil jij weten hoe het werk van een schoenenmaker er vroeger uitzag? Kom dan gerust langs.

Instaprondleiding bij Museum de Looierij in Dongen

Museum De Looierij, Kerkstraat 33, Dongen

Regelmatig organiseert museum de Looierij instaprondleidingen. Een enthousiaste gids neemt je mee door het museum en je krijgt alles te horen over de tijd van het ambachtelijk looien, ooit een wezenlijk onderdeel van de Dongense samenleving. Lijkt het je interessant? Meld je dan aan!

Kunstmanifestatie: De h3h biënnale

Monnikendreef Monnikendreef 3, Oosterhout

De bijzondere kunstmanifestatie: de h3h biënnale vindt plaats in Oosterhout van 3 juni tot en met 16 juli. Het is de enige plek in Nederland waar nog een combinatie van drie actieve kloosters bestaat!

Jaarexpositie FA-Rijen in De Boodschap in Rijen

CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen

Op 10 en 11 juni, houdt FA-Rijen haar jaarexpositie in De Boodschap in Rijen. Behalve veel foto’s en Audiovisueel-werk van leden zijn op de expositie dit jaar op zaterdag ook weer top-series te zien van AV-makers uit diverse landen.

Op Dreef Met Dave ‘Outdoor’ bij Wilgenhart in Molenschot

wilgenhart Bavelseweg 128, Molenschot

Van de kroeg, naar het weiland. Kom gezellig naar 'Op Dreef met Dave Outdoor' bij Wilgenhart in Molenschot. Het belooft een geweldige avond te worden vol met muziek, drankjes en gezelligheid in de openlucht. Mis deze onvergetelijke avond niet!