Creatief aanbod horeca

Lekker genieten in de regio

In deze moeilijke tijd voor de horecaondernemers, zijn er verschillende creatieve oplossingen bedacht. Hieronder een overzicht van de alternatieve diensten die zij momenteel aanbieden. Zo kunnen we toch blijven genieten van heerlijke gerechten en helpen we de ondernemers deze lastige tijd door te komen.

CHAAM

De Steengroeve
De Steengroeve is alle dagen van de week open tussen 12.00 en 18.00 uur voor koffie, thee, frisdrank, handijs, Groeversburger, Salade Geitenkaas of een pannenkoek Pasta-stijl. Voor meer informatie -> steengroeve.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/steengroeve.

Restaurant de Chaamse Hoeve
Het afhalen van heerlijke gerechten is dagelijks mogelijk (behalve op woensdag) van 17:00 tot 19:30 uur. Minimaal 2 uur van tevoren bestellen. Meer info zie chaamsehoeve.nl en op Facebook.

Het Smokkelstrand – Camping de Flaasbloem
Het sfeervolle restaurant van camping de Flaasbloem biedt ook e.e.a. aan dat afgehaald kan worden of bezorgd wordt; ook voor inwoners van gemeente Alphen-Chaam. Kijk hiervoor op smokkelstrand.nl en ook op Facebook. Tijdens de openingstijden kun je je bestelling doorgeven via het volgende telefoonnummer: 088 166 5709. Graag je bestelling voor 15:30 uur doorgeven!

GILZE

Eetcafé Den Brooy
Met het ‘Take away & delivery’ concept van Den Brooy kun je in deze tijd toch culinair genieten. Je kunt hier terecht voor heerlijke gerechten, die zijn af te halen en/of thuis te bezorgen. Voor meer informatie -> brooy.nl/take-away-delivery en volg het nieuws via -> www.facebook.com/eetcafebrooy.

Irish Pub & Eetcafé The Banner
Ook The Banner heeft niet stilgezeten. Met de Banner’s bezorgservice geniet je binnen Gilze nog steeds van de lekkere gerechten van dit eetcafé. Voor meer informatie -> https://www.irishpubthebanner.com en volg het nieuws via -> www.facebook.com/IrishPubTheBannerEetcafe.

Samen in Gilze en De Hof van Gilze
Twee horecapunten in Gilze van eenzelfde eigenaar. Zowel het restaurant, de cafetaria als de lunchroom bieden een bezorgmogelijkheid aan. Zo kun je nog steeds genieten! Bestellingen via de website van Restaurant Samen kun je gewoon blijven plaatsen zoals voorheen. Voor meer informatie -> www.dehofvangilze.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/sameningilze en www.facebook.com/dehofvangilze.

De Huyskamer Gilze
Bij de Huyskamer in Gilze hebben ze een online kookstudio gecreëerd. Er worden regelmatig heerlijke recepten geplaatst op hun YouTube kanaal en via Instagram. Voor meer informatie -> www.dehuyskamergilze.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/dehuyskamergilze.

De Hooikar
Met het concept ‘Hooikar Drive’ kun je heerlijke maaltijden bestellen en afhalen. Ook is er vers schepijs verkrijgbaar. Voor meer informatie -> hooikar.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/dehooikar.

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg
Met het ‘Toekan to Go Gilze’ concept is het mogelijk om vers bereide maaltijden thuis te laten bezorgen of af te halen in Gilze en omstreken. Voor meer informatie ->  www.toekantogo.nl/?bestelling=bezorgen en volg het nieuws via -> www.facebook.com/hotelgilzetilburg.

 

RIJEN

Café – Eeterij ‘t Vermaeck
Zowel voor afhalen als bezorgen ben je hier aan het goede adres. Ook voor het bestellen van een lekkere borrelplank. Voor meer informatie -> vermaeckrijen.foodticket.nl/foodticket/cgi/bestel.cgi en volg het nieuws via -> www.facebook.com/vermaeckrijen.

Smaak Lokaal Rijen
Voor onder andere een brunch & borrelbox kun je bij Smaak Lokaal terecht. Zij hebben deze twee super lekkere en handige boxen op de to go/bezorgkaart staan. Voor meer informatie -> www.smaakrijen.nl en volg het nieuws via -> www.facebook.com/smaakrijen.

 

MOLENSCHOT

Café ’t Engeltje
Met het ‘Engeltje aan huis’ concept wordt het eten tijdelijk bij u thuis bezorgd. Voor meer informatie ->   engeltjemolenschot.wixsite.com/engeltjeaanhuis en volg het nieuws via -> www.facebook.com/Caf%C3%A9-t-Engeltje-276112152458518. Vanaf donderdag 30 april kunnen er ook diverse dranken, koffie en gerechten afgehaald worden voor fietsers en wandelaars.

Herberg De Drie Linden
Keuzemenu bij u thuis met de vertrouwde smaken van Herberg de Drie Linden. In een handomdraai een restaurantwaardig menu, om er toch een beetje uit te zijn. Op vrijdag, zaterdag en zondag: Baans catering, kijk op 3linden.nl en zie Facebook. Uw gerechten kunt u uiterlijk 24 uur voor aanvang bestellen.

 

ALPHEN

Restaurant Indonesia Bunga Mulati
Zoals gewoonlijk moet je hier zijn voor het afhalen van de heerlijkste Indonesische gerechten. Kijk op bungamelati.nl.

Grand Café & Restaurant De Kloostertuin
Heerlijke maaltijden zijn hier te bestellen, kijk voor op het uitgebreide aanbod op kloostertijd-alphen.nl en blijf op de hoogte via Facebook.

 

BAARLE-NASSAU

Brasserie Den Engel
Iedere week probeert de chef met zijn team nieuwe gerechten te verzinnen. Kijk op engel-schaluinen.nl.

 

GALDER

Het Wapen van Galder
Ook in Galder heb je de mogelijkheid om te kunnen genieten van een lekkere verse friet, biefstuk of één van de andere gerechten. Via de site kun je bestellen hetwapenvangalder.nl.

Terug naar de homepagina